Sv: Tips til middag "putte alt i en ildfast form og putte det i ovnen" oppskrifter?
Diplomatsei
1 kg renskåret seifilét
2 løk
100 gram smør
1 bunt gressløk eller persille (jeg bruker vårløk for det har jeg alltid i hus)
100 gram revet ost - jeg bruker alltid mer
1 beger rømme
salt, pepper, paprikapulver
Skjær løken i ringer og legg den i ildfast form, fisken oppå. Dryss på salt og pepper og paprikapulver. Legg noen smørklatter oppå.
Settes i ovnen på 225 grader i 30 minutter.
Rør sammen rømme, revet ost, gressløk (eller persille eller vårløk). Hell over fisken og la stå i ovnen i 15 minutter mer - eller til den er gylden oppå.
Serveres med poteter - om man spiser sånn. Ungen elsker den, så lenge jeg lar løken ligge igjen nederst i formen.
__________________
Gutt 03
|