Sv: Pris og kvalitet - spin off
Opprinnelig lagt inn av Toffskij, her.
Stort sett ja, bortsett fra at gode råvarer ofte er billigere i spesialbutikkene enn på supermarkeder som Meny. Og dertil både av bedre kvalitet, i bedre utvalg og penere behandlet. Jeg blir faktisk direkte rasende av å se på ferskvarediskene i de fleste Meny- og Ica-butikker (med unntak av de som satser ordentlig på ferskvare), de er alltid overpriset, har lagt lista ufattelig lavt (to typer fiskefilet, to typer kjøtt og fire typer ost), og enda klarer de ikke å følge ordentlig med og skifte ting ut i tide. 
Mat kjøper man hos spesialister, altså.
Enig i det. Men i svaret mitt tok jeg utgangspunkt i at den beste maten finnes hos spesialister. Isdøe, vår lokale slakter, ble av Helkstrøm omtalt som Norges beste slakter. Og maten er ikke spesielt dyr der, heller.
|