Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-12, 09:38   #1
Maxine
Einsam
 
Maxine sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Heme ve Mjøsa
Innlegg: 6.068
Blogginnlegg: 17
Maxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

"Påsmurte" - størrelse? Og pålegg...?

Skal levere 30 påsmurte på skolen i morgen.

Man bruker vel da 1/2 skive på hver om man bruker brødskiver? Ei anna skulle nemlig bake rundstykker, det gjør ikke jeg.. Men tenker å lage snitter, ergo halve skiver..

Hva bruker man til pålegg utenom ost og skinke, som er lettvindt? Leverpostei og agurk er vel greit i tillegg, men hva annet? Orker ikke styre med eggerøre osv..

Maxine er ikke aktiv   Svar med sitat