Sv: Påskekyllingform med chevre
Smakte himmelsk 
Ekstra tips/ min erfaring:
Jeg kjøpte 2.5 kilo kyllinglår (rå) frosne på Spar fra Frior til 89,-!!! Billig!
Jeg planla 2 lår pr person. Har man forrett og dessert holder det nok med ett (om du får plassproblemer i formen).
Jeg brukte langpannen i komfyren.
La potetene og løken rett i (hadde smurt den først) så la jeg den marinerte kyllingen over og helte resten av marinaden over der. Og rosmarinen over det hele.
Mens dette stekte i 30 min tok jeg chevren (mykest om den er romtemperert) og knødde i fløten. Så helte jeg dette over kyllingen når det var godt 30 min. Da trengte den bare ca 5 min før det ble gratinert.
Det smakte altså himmelsk!!!!

Vi skal ha det i påskehelgen en gang også.
STOR KLEM
Sist redigert av Mandarin : 03-04-07 kl 09:32.
|