Tråd: Rotesushi
Vis enkelt innlegg
Gammel 25-06-12, 18:10   #1
Tangina
godtemonster
 
Tangina sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Innlegg: 6.359
Tangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner til
Standard

Rotesushi

Jeg må bare anbefale en ny favorittmiddag hos oss som vi har døpt rotesushi. Jeg fikk en pose av en japansk kollega med en krydder og eddikblanding til en japansk rett med ris og rå fisk på toppen. Risen smakte omtrent som sushiris, så da tenkte jeg at vi trenger jo ikke spesialimportert halvfabrikata fra Japan til å lage dette.

Det vi gjør er altså å koke ris og blande i sushi-su (laget av 5 ss sushieddik, 1 ts salt, 1 ts sukker). Vi legger risen i et fat og legger pent oppskåren salmalaks (eller annet godt) på toppen. Hos oss blander vi voksne også i vårløk og salat, og man kan også klippe opp nori og strø på toppen, men barna foretrekker bare ris og fisk. Så skuffer man over en porsjon på tallerkenen sin og har på soya-saus. Smaker nesten som sushi men tar veldig mye mindre tid å lage.

__________________
Gutta -04 og -07

Sist redigert av Tangina : 25-06-12 kl 21:32.
Tangina er ikke aktiv   Svar med sitat