Tråd: Rotesushi
Vis enkelt innlegg
Gammel 25-06-12, 21:37   #7
Tangina
godtemonster
 
Tangina sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Innlegg: 6.359
Tangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Rotesushi

Opprinnelig lagt inn av Tangina, her.

Ja, er det ikke det, tro? *googler*

Her er en oppskrift:

Sitat:

Riseddik: Den japanske edikken har bare 4 % i motsetning til den norske på 7%. Ofte får du kjøpt ferdigblandet sushieddik, kalt sushi seasoning. Hvis ikke, kan du lage den selv: varm 3 ss riseddik, 2 ss sukker og 1 ss salt. Rør om til sukkeret og saltet oppløses.

https://www.facebook.com/note.php?note_id=304674384415

På flaska jeg hadde, hvor på det sto "sushieddik", sto det at man skulle blande på det viset jeg beskrev over, så kanskje det alt var tilsatt noe sukker i den. Dette må jeg finne ut av.

__________________
Gutta -04 og -07
Tangina er ikke aktiv   Svar med sitat