Vis enkelt innlegg
Gammel 08-08-12, 18:03   #4
Ruslebiffen
biffvase
 
Ruslebiffen sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 2.855
Ruslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt likt
Standard

Sv: Kaldheving av deig til grovbrød

Tusen takk, Fakse!

Jeg ser at vi bruker omtrent samme mengdeforhold mellom væske og mel/gryn, så jeg tror jeg kan følge din fremgangsmåte. Jeg bruker dog hvete helkorn og en god del hvetekim og kruskakli pluss lin- og solsikkefrø (lagt i bløt). Vanligvis legger jeg kun i bløt helkorn, og ikke det andre, men jeg tenkte jeg kunne teste ut bløtlegging av kli og frø også denne gangen for å frigjøre næringstoffene bedre. Skal rapportere resultat i morgen!

__________________
2010 2012
Ruslebiffen er ikke aktiv   Svar med sitat