Tråd: Ripsgele
Vis enkelt innlegg
Gammel 14-08-12, 19:50   #5
Erica
Hekta
 
Erica sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Indre Østlandet
Innlegg: 7.880
Erica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Ripsgele

Hadde du avkjølt den i kasserollen før du hadde den i glassene? Hvis du har fått plukket bær som er lite modne og dermed perfekte for ripsgele vil geleen kunne stivne veldig raskt, og man må jobbe raskt for at det ikke skal klumpe seg. Varm gele, varm kasserolle og varme glass er vel lurt tror jeg.

Min første porsjon i år ble ikke stiv, så jeg måtte varme den opp igjen og tilsette certo. Porsjon nr 2 ble tilsatt mer sukker, som gjør at det stivner mer, og den geleen ble perfekt uten certo. Jeg syns certoen gir en litt annerledes gele og foretrekker definitivt gele uten certo i.

__________________
95, 99, 04
Erica er ikke aktiv   Svar med sitat