Sv: Laktosefri sjokoladeglasur?
Opprinnelig lagt inn av Lhi-My, her.
Hvilken fløte bruker du, DD? Jeg har også brukt din metode, men synes de fleste melkefrie fløtetypene smaker fryktelig, så det ender alltid med at kun det melkefrie barnet spiser denne kaken.
Jeg liker bare soyafløten, de andre er ikke gode. Bruker Alpro sine, de smaker best både til matlaging og baking. Jeg serverer MYE mat og kaker til alt-etere, og alle har skrytt voldsomt av alt, så særlig annerledes kan det nok ikke smake. Ungene liker det også. 
Forresten, jeg mener å huske at du ikke kunne bruke soya? Da blir det litt verre. Risfløten smaker hoppetau. Har du prøvd havre? Den er forsåvidt ok. Egentlig trenger du ikke fløte heller, du kan bruke litt ris- eller havremelk, eller bare margarin.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|