Vis enkelt innlegg
Gammel 17-10-12, 17:31   #1
Filifjonka
Fortynnet
 
Filifjonka sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 27.330
Blogginnlegg: 297
Filifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme omFilifjonka har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Nam, gode sprø horn med mye godt i

I dag har jeg eksperimentert med en gammel oppskrift, og lagde en veldig god variant. Faktisk så god at jeg vil dele den her. 32 horn.

Deigen:

1 liter hvetemel (eller bland inn litt grovt)
1 ts salt
5 ts bakepulver
1 beger lettrømme
3 dl revet ost (idag brukte jeg Mozzarella)
100 g smør
2 dl melk


Fyllet:

Skinke i små biter (jeg brukte rester av en stor vi hadde til middag)
3-4 skiver sprøstekt bacon i små biter
2/3 beger Ricotta
Grovmalt pepper
1 finhakket hvitløkbåt
Et par never finstrimlet spinat

Bland alt det tørre til deigen og smuldre inn smøret. Ha i rømme og melk og bland til en fast deig. Del den i fire, og kjevle hver del til en ganske tynn sirkel som deles i 8. Bland alle ingrediensene til fyllet, og fordel det på de 32 delene.
Rull sammen til horn, ha evt. litt Mozzarella på toppen, og stek midt i ovnen på 250 grader i 10 minutter.


Sist redigert av Filifjonka : 17-10-12 kl 20:03.
Filifjonka er ikke aktiv   Svar med sitat