Vis enkelt innlegg
Gammel 27-10-12, 20:53   #12
Maz
Pauset
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Barteby
Innlegg: 7.430
Maz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hvorfor koster ei flaske vin tre ganger så mye restaurant?

Jeg synes ikke det er noe rart at de har såpass høy kalkyle på alkohol, å holde varelager koster, og det er jo også en viss kapitalbinding i et varelager.

Maten blir jo vidreforedlet, men påslaget er jo ofte en del mer enn den rene vidreforedlingskosten også.

Jeg reagerer langt mer på de fiskale avgiftene på alkohol enn jeg gjør på resturantenes påslag.

Maz er ikke aktiv   Svar med sitat