Vis enkelt innlegg
Gammel 03-11-12, 10:58   #9
rine
Halloen!
 
rine sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 20.376
rine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme omrine har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva er du villig til å gi slipp på

Opprinnelig lagt inn av Candy Darling, her.

Det blir litt sånn spis-opp-tenk-på-de-sultne-barna-i-afrika-argumentasjon. Det er mye jeg kunne ville være villig til å ofre hvis det faktisk var en direkte konsekvens til at andre fikk det bedre. Å bare bruke litt mindre slik at andre på magisk diffusjonsvis kan bruke mer - vel, det sitter lenger inne.

Enig.Jeg er villig til å gi slipp på alle tingene du skriver, men da vil jeg også vite at pengene jeg "gir fra meg" faktisk kommer til nytte et sted. Jeg er forsåvidt også villig til å gi avkall på goder som barnetrygd og betale mer hos lege for at folk i Norge som trenger det kan få mer støtte, og tenker at en eller annen behovsprøving av slike ting hadde vært greit. En del av disse godene er utgått på dato nå når veldig mange av oss har blitt så rike, (ja, jeg har "bare" lærerlønn, men jeg klarer meg faktisk veldig bra sett i den store sammenhengen) og jeg mener det må gå an å se på andre måter å bruke disse pengene på.

rine er ikke aktiv   Svar med sitat