Vis enkelt innlegg
Gammel 16-12-12, 14:32   #3
Toffskij
kamerat
 
Toffskij sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 29.203
Blogginnlegg: 694
Toffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: God gryte med oksekjøtt?

Jeg koker en boeuf bourguignon-variant (riktignok på lammekjøtt) akkurat nå – det blir jo mye likt vidundergryta, men uten sitrus og kanel. Tror den blir god, jaffal (bacon, lam, løk, gulrot, selleri, hvitløk, timian, persille og laurbærblad – og en hel flaske rødvin).

Hva med å lage langkokt italiensk ragu (à la bolognese, men med kjøttstykker i stedet for kjøttdeig)?

__________________
Prima (0503) et Secunda (0505)

“Do you find it easy to get drunk on words?"
"So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.”
(Dorothy L. Sayers, Gaudy Night)

Sist redigert av Toffskij : 16-12-12 kl 14:37.
Toffskij er ikke aktiv   Svar med sitat