Vis enkelt innlegg
Gammel 20-12-12, 08:34   #5
Novla
Bør lage seg en tittel selv
 
Novla sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.920
Novla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt liktNovla er virkelig godt likt
Standard

Sv: Sausage meat på norsk

Opprinnelig lagt inn av arrow, her.

Du kan fint bruke rundbiff eller renskåret svinekjøtt av ett eller annet slag og kjøre det gjennom en kvern.

Det vil vel ikke bli helt det samme? For det første er det som regel en del fett i sausage meat, renskåret kjøtt vil jo bli veldig tørt og få helt feil konsistens. For det andre er det en del krydder i sausage meat, gjerne salvie og/eller muskat, så bare kjøtt høres litt tamt ut.

Her er en oppskrift som høres ut til å gi sausage meat som jeg har smakt det.

__________________
Småen 2010, Knøttet 2013
Novla er aktiv nå   Svar med sitat