Vis enkelt innlegg
Gammel 05-01-13, 12:48   #7
Carpe Diem
Bør lage seg en tittel selv
 
Carpe Diem sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 3.678
Carpe Diem imponerer mange og er sikkert smartCarpe Diem imponerer mange og er sikkert smartCarpe Diem imponerer mange og er sikkert smartCarpe Diem imponerer mange og er sikkert smartCarpe Diem imponerer mange og er sikkert smartCarpe Diem imponerer mange og er sikkert smartCarpe Diem imponerer mange og er sikkert smartCarpe Diem imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Pinnekjøtt, koke på forhånd?

Opprinnelig lagt inn av Nextlife, her.

Koking av pinnekjøtt er faktisk ganske vanlig, og f. eks Hellstrøm har en fremgagsmåte med koking i kraft som gir et utrolig smakfullt og porøst pinnekjøtt.
Jeg har dampet på tradisjonell måte tidligere, men har nå prøvd både å koke i kraft og med litt øl, og både jeg og middagsgjestene mine synes at det kokte kjøttet er best.

Og når du koker det, dekker du det med kraft/øl og dropper pinnene i bunn? Koker det lett i stykker, eller går det greit?

Ølvarianten synes jeg hørtes spennende ut

__________________
x x x
Carpe Diem er ikke aktiv   Svar med sitat