Sv: Oppskrifter til trykkoker
Nå har jeg også laget en kjempeporsjon med Pasta Bolognese. Jeg hadde handlet litt feil og måtte kombinere to oppskrifter, så det ble ikke helt vellykket. Den ble litt vannete, men smakte godt. Jeg har frosset den ned i porsjonspakninger og regner med at jeg kan tykne den litt når den varmes opp. Neste gang skal jeg prøvde den andre oppskriften.
Denne lagde jeg nå. http://dirtygirlskitchen.com/2012/01...ker-bolognese/
Jeg hadde litt mer grønnsaker (fordi jeg først var i gang med oppskriften under), og da ble det litt for mye fuktighet. Jeg har lest at det bare er 3% av vannet som fordamper i en trykkoker, om rundt 30% i en vanlig kjele, så det kan ikke være for fuktig heller.
Dette er den jeg skal prøve neste gang, som jeg tror blir tykkere.
http://www.hippressurecooking.com/20...e-in-half.html
__________________
|