Sv: Kenwood Major cooking chef
Opprinnelig lagt inn av thnp, her.
Jeg har den og synes den er helt genial. Den har alle fordelene som en ordinær kraftig Major (1500w), men i tillegg får du jo "kokefunksjonen".
Fungerer veldig greit til supper og sauser som skal kokes opp og røres i underveis; da kan man tilberede maten i foodprosessormaskinen på toppen, og deretter blande det i bollen og sette til kok m. røring...
Kan også heve gjærdeiger og slikt direkte i bollen; det er lokk over og man setter temperaturen til 30 grader eller slikt, så går det veldig raskt og greit... Temperatursensoren er også digital og nøyaktig temperatur oppdateres 1 gang i sekundet i displayet. Veldig fint dersom man skal varme opp sauser til f.eks. 95 grader, men unngå at de koker.
Foodprossessordingsen følger med som standard hvis jeg ikke husker feil, og den koster jo vanligvis rundt en tusenlapp... Så får man også litt avslag på maskinen blir den ikke såååååå mye dyrere enn en ordinær Major'...
Ekstrautstyret tar dog satans mye plass; så det kan være greit å vite at man faktisk har plass til beistet + ekstrautstyret før man kjøper 
Bråker den mye? Jeg lager ofte sauser og supper, og klarer å brenne de.... Likedan med potetmos, tenkte den måtte være genial til det. Baker gjør jeg hver helg. Lager mye mat fra bunnen av. Syns det er mye penger da. Men har slitt ut en Major på tyve år, så det blir ikke så mange kronene pr år. 
|