Jeg bruker denne oppskriften, storesøs liker den godt. Varierer litt hvor tykk jeg lager den, alt ettersom vi skal ha italiensk stil eller tykk norsk hjemmelaget (Denne oppskriften bruker jeg til rundstykker, hamburgerbrød, pitabrød, og pølsebrød også . Blir luftige og fine ) 4 dl lunkent vann tilsettes 1 pk gjær, 1/2 liten ss fiberhusk, litt salt og litt sukker og en dæsj matolje. Røres godt sammen og la stå i ti min. Tilsett 1/2 pk Semper fin melblanding og rør godt slik at det ikke er klumper. Jeg bruker maskin. Heves til dobbel størrelse og tilsett resten av melpakken. Rør godt, så blandingen blir jevn og fin. Bruker sprøytepose med stor åpning eller isskje dyppet i kaldt vann alt ettersom hva jeg lager. Dryss ev. sesamfrø på hamburgerbrød. Heves litt og stekes midt i ovnen på 210 grader til det ser ferdig ut. Beklager upresis oppskrift, men jeg har bakt den så mange ganger at jeg bare slumper og tar ca tider Ikke fall for fristelsen og ta for mye fiberhusk i. Da blir det sprettballtendendenser... Har jeg hørt... __________________