Sv: Hva er det til middag i dag?

Sprøstekt kylling med ost og potetgull!
Ingredienser
4 stk. kyllingfilet
75 g potetchips
3 dl revet hvitost
ca. 4 ss smeltet smør
litt paprikapulver og pepper
Forslag til tilbehør:
salat med tomater og finsnittet løk
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C.
Ha potetgull i en tykk pose og grovknus dem med kjevle. Bland inn revet ost og eventuelt litt paprikapulver og pepper.
Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, beregne litt avstand mellom hver. Pensle filetene med smør. Fordel potetgull- og osteblandingen over filetene og klem paneringen over og rundt filetene. Drypp resten av smøret over. Stek kyllingen midt i ovnen til paneringen er gyllenbrun og sprø, ca. 25 minutter avhengig av tykkelsen på filetene.
Serveres med salat og godt bakverk.
__________________
Enten går det bra, eller så går det over.
|