Vis enkelt innlegg
Gammel 29-04-07, 18:35   #106
Toffskij
kamerat
 
Toffskij sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 29.185
Blogginnlegg: 694
Toffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Irmas kokebok (med bilder)

Thaifiskekarri

400 g frossentorsk i terninger
en aubergine i terninger (evt. skrelt)
en rød paprika i biter
en hakket liten løk
litt ingefær i tynne skiver
1–2 ts grønn karripasta
1 boks kokosmelk
1 ss brunt sukker
2–3 ss fiskesaus (nam pla)
fire kaffirlimeblader
en skvett sitronsaft

Stek løk og ingefær lett i litt olje, ha i grønn karripasta, kokosmelk, brunt sukker og fiskesaus, kaffirlimeblader og en skvett sitron- eller limesaft. Smak! Karripasta er sterkt og fiskesaus veldig salt. Ha i aubergine- og paprikabitene, la det koke til auberginen er god og mør. Ha i torskebitene og lar dem trekke et par minutter til de er akkurat ferdige. Rør inn et par never basilikumblader og server med jasminris. Fin måte å servere hvit fisk på, det skader ikke med litt scampi og kamskjell og slikt heller.

Vedlagte bilder
Filtype: jpg thaifisk.jpg (56,0 KB, 73 visninger)
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505)

“Do you find it easy to get drunk on words?"
"So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.”
(Dorothy L. Sayers, Gaudy Night)

Sist redigert av Toffskij : 26-10-07 kl 18:12.
Toffskij er ikke aktiv   Svar med sitat