For en kort stund siden bestemte vi oss å gå aktivt over på mer vegetarisk kosthold, og ikke minst gå over til så mye økologiske matvarer som mulig. Sistnevnte har gått fintfint egentlig, og vi saumfarer de butikkene vi vanligvis handler i, for økologiske alternativer.Men så er det overgang til mer vegetarisk kosthold. Vi planlegger ikke å fjerne kjøtt helt fra menyen, men begrense det mye mer enn idag. Vi spiser egentlig mest kylling, noe gris og litt storfe. Hva bør vi tenke på når vi går over til mer vegetarisk kosthold? Hva må vi sørge for å få i oss? Noe som er viktigere enn annet? Tar gjerne imot basisoppskrifter og forslag til spennende middagsretter, nettsider, bøker etc Dere som bor i Oslo - hvor handler dere økologisk mat? Hvor erfarer dere at de har godt utvalg? Gjerne Oslo Syd Det er sikkert ting jeg ikke har tenkt på, så alt av info og erfaringer tas imot med takk