Tråd: Gresk mat
Vis enkelt innlegg
Gammel 05-06-13, 09:07   #20
Lavender
Passe aktiv
 
Lavender sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sentralt
Innlegg: 11.189
Lavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Gresk mat

Vi har spist mye godt på Kreta, Naxos og Samos. Men god mat er ikke overalt, maten må være orginalt hjemmelagd. Jeg liker ikke blekksprut som henger i sola og stinker. Beste opplevelse er nok på Samos oppe i byen Pythagorion. En familie som serverte mat i en bakgård. Respatex bord og store lyskasser over. Men jeg synes maten var ferskere og friskere, men utvalget mindre i Kroatia og Montenegro. Turistene bør være glade i tomat, agurk, løk, squids, blåskjell eller pizza. Jeg har spist meg mest opp i vekt i Tyrkia. I Marmaris på et hotell med halvpansjon. Kokkene hadde egen tips kasse, og den ble flittig brukt.

__________________
06 & 08 .
Lavender er ikke aktiv   Svar med sitat