Mat som kan varmes i ovn
Her er det mer enn full fart så jeg har lite tid til å tenke ut noe lurt. Dette er caset:
Vi skal ha gjester på hytta på lørdag. Vi blir 8 voksne og 6 barn. Akkurat nå har jeg ikke komfyr i hovedhuset, men heldigvis så finnes det en ekstra i annekset. Maten skal lages i morgen og varmes opp på lørdag. Gjestene kan komme når de vil på dagen, men vi skal spise ca kl 18. Da jeg har liten lyst å stå alene i annekset og lage mat så har jeg bestemt meg for å lage noe som kan varmes opp i en ovn. Da vi er ganske mange og ovnen ikke er så alt for stor så kan det ikke være to ulike typer mat som skal varmes; som kjøtt og fløtegratinerte poteter etc. Det må være en rett som varmes opp, resten må være kald mat.
Jeg har sagt at det blir enkel servering så ingen forventer et festmåltid. Til nå har jeg tenkt på lasagne, jeg gjør en som pleier å bli veldig god. Med litt brød og salat så kan det bli enkelt men godt.
Har dere noen andre gode tips?
|