Vis enkelt innlegg
Gammel 04-05-07, 10:31   #1
Virra
Superaktiv
 
Virra sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 481
Virra er litt kulVirra er litt kulVirra er litt kul
Standard

Bartender og salg av drikkevarer i bursdag?

Vi skal feire rund dag, og har lyst til å invitere venner, kollegaer og familie til fest. Men, det blir lett dyrt ved slike anledninger. Det jeg har tenkt er å leie kantina på jobben, lage sodd med "langpannebrød" (jeg husker ikke hva det brødet heter, men man bruker urter, havsalt, paprika og oliven etc. i disse brødene). Til dessert blir det iskaker, som jeg lager selv, og "lune bær"). Til maten blir det servert mineralvann, øl og vin.

Så kommer mitt store spørsmål, som jeg håper noen har synspunkter på. I utgangspunktet hadde vi tenkt å skrive i innbydelsen at folk kunne ta med seg egen drikke, til etter maten. Men, så snakket jeg med en bartender, som leide seg selv ut til selskaper/brylluper. Han er relativt "dyr i drift", og derfor lurer jeg på følgende: Går det an at vi skriver på innbydelsen at folk kan ta med egen drikke, til etter maten, men at det også vil være åpen bar til "hyggelige priser"? Jeg tenker jo ikke at vi skal tjene penger på denne baren, men kunne dekke utgiftene til bartender og drikkevarer. Jeg regner med at vi må innhente tillatelse også.

Hva tror dere om det? Blir det for sært å selge drikke i en bursdagsfeiring? Vi har jo ikke råd til å holde drikkevarer til en hel hærskare, en hel kveld, samt at bartenderen koster noen tusen.

Håper på mange synspunkter nå

Virra er ikke aktiv   Svar med sitat