Er det bare Tupperware som duger? Eller er det andre merker, kanskje også rimeligere som duger like bra? Vi skal begynne med batch-laging av mat her i huset, og bl.a er det da snakk om å kutte opp grønnsaker/tilbehør ferdig slik at det ligger klart i kjøleskap (evt fryser). Samt sauser og retter som lages fra bunnen, og så fryses. Da trenger vi gode oppbevaringsbokser. Vi har ulike sorter fra Ikea nå, og noen få fra Tupperware. Kan egentlig ikke si at vi merker forskjell Til nå er jeg mest fornøyd med Ikea Jämka: Ikke veldig fornøyd med Ikea 365: Men bør vi investere i Tupperware eller annet? Er det verdt det? Vil maten holde seg lengre? Tar gjerne imot tips og råd om hvilke matvarer som egner seg og ikke til slik, hvor lenge det holder seg etc. om noen har erfaring Og hvordan er det best å oppbevare oppkuttet salat? Salatslyngen fungerer egentlig fint, men den tar altfor mye plass i kjøleskapet. Vi handler i hovedsak økologisk, så holdbarheten er nok da noe kortere enn annet.