Vis enkelt innlegg
Gammel 18-08-13, 21:36   #13
Lille meg
ihuga feminist
 
Lille meg sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2010
Innlegg: 6.260
Lille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt av
Standard

Sv: Setereservasjon hos Norwegian når man reiser med barn

Interessant, dette. Jeg opplevde for første gang i sommer at jeg og reisefølget mitt (vi var bare to stykker) ble plassert på forskjellige plasser i flyet. Vi fikk mulighet til å bytte plasser ved innsjekking, men det var kun enslige seter som var ledige, og vi endte dermed opp et stykke fra hverandre.

Jeg har aldri opplevd dette før, og syns det er fryktelig merkelig med tilbakemeldingene i denne tråden. For meg har det i det minste tidligere vært opplagt at systemet som fordeler seter (for jeg antar at dette er noe som skjer automatisk) sørger for at de som reiser sammen faktisk sitter sammen.

Hvis Norwegian har en ny policy på dette, så burde det på et eller annet vis vært kommunisert. Jeg har alltid tenkt at bestilling (og betaling) for reservasjon av sete var for å få sitte på akkurat DET setet (type først i flyet, ved nødutgang eller lignende), ikke at man faktisk skulle få sitte ved siden av de menneskene man reiste sammen med.

Og det er slett ikke slik at alle betaler for plasser på flyet. Tvert om virket det på vår flyvning som om man hadde strødd passasjerene utover nærmest helt tilfeldig.

__________________
FrP-velgere. Den beste grunnen til å avskaffe allmenn stemmerett.
Lille meg er ikke aktiv   Svar med sitat