Sv: Middag i hverdagen?
Middagen er viktig hos oss, jeg lager middag hver dag, så mye som mulig fra bunnen.
Vi spiser: Salmalaks med creme fraiche- saus, ris / potet, varierer med grønnsaker type gulrøtter, blomkål, brokkoli, nykål, tomater, rosenkål, selskapserter.
Stekt indrefilet av svin i terninger, med en liten dæsj fløte i panna som blir saus, med varierende tilbehør; pasta, potet, ris og variant av grønnsaker
Tomatsuppe med kokt egg, kjøttboller eller bacon, parmesanost.
Fiskegrateng (ferdiglaget med 60% fisk i ), med tilbehør som over
Fiskekaker med høyt fiskeinnhold
Kyllingfilet i alle slags varianter
Indrefilet av okse i terninger, med stekt løk, paprika og bernaise (pose)
Medisterpølse med tyttebær, rosenkål og hjemmelaget fløtesaus / skysaus
Wienerpølse med rotmos av kålrabi, potet og gulrot.
Spaghetti bolognaise med hjemmelaget tomatsaus, karbonadedeig.
Hjemmelaget pizza
Noen middager ute, det kan bli type hamburgere, pizza.
__________________
08 09
|