Vis enkelt innlegg
Gammel 17-09-13, 13:07   #1
IzziCreo
#IsItOctoberYet?!
 
IzziCreo sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.509
IzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt av
Spørsmål

Fiberfin: Er det så bra som det virker som?

Kanskje teit heading, men det er egentlig slik jeg tenker om saken

Sitat:

1 spiseskje FiberFin gir like mye fiber som 1 dl grovt mel. Bare bytt ut 10-20% av melet med FiberFin. Smak og utseende blir som før! Bytter du for eksempel ut 7% av melet i en pizzaoppskrift, vil fiberinnholdet bli like høyt som i grovbrød.

FiberFin inneholder et spesielt gunstig fiber (resistent stivelse), med godt dokumenterte helsefordeler. FiberFin lages av spesialdyrket australsk mais (ikke genmanipulert), med en veldig høy andel resistent stivelse.


Glutenfritt
Inneholder hele 60% fiber
Bidrar til et jevnere blodsukker- og energinivå
Godt for fordøyelsen

Sakset fra Funksjonell Mat

Jeg bruker dette i det meste jeg baker, ihvertfall av type hverdagsbakst som f.eks. rundstykker, pizzadeig hvor basisen er hvitt mel. Men er det så fantastisk som det høres ut som? Er det liksom like bra som grøvbrød? Jeg må jo innrømme at jeg synes fine rundstykker er bedre enn grove, men er det da liksom like bra å spise i det daglige som grove rundstykker? Kan jeg spise det med like god samvittighet, eller er det noe jeg ikke har tenkt på eller blir jeg lurt?

__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo
IzziCreo er ikke aktiv   Svar med sitat