Vis enkelt innlegg
Gammel 06-10-13, 15:51   #40
Marla Singer
Bør lage seg en tittel selv
 
Marla Singer sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 2.236
Marla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelenMarla Singer er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Rep! For noe fordømt tull!

Opprinnelig lagt inn av Nyx, her.

Man får litt i "lønn" fra Sivilforsvaret, men ikke så mye, man får også tillegg for barn og evt. økte utgifter til barnepass. Noen får full lønn av arbeidsgiver mens de er på kurs, og senere ute på innsats, men slett ikke alle.
Hvis man kan dokumentere at husstandens inntekt i kursperioden ikke strekker til de faste utgiftene (de har en standardsats for mat og husholdning, tror jeg), så kan man også søke om å få dekket resten av husstandens faktiske utgifter, og det vil man få dekket så fremt man kan dokumentere alle utgiftene.

Et par av de alenemødrene jeg var på kurs med fant ut at de, på grunn av tilleggene, faktisk satt igjen med mer enn de ville gjort hvis de hadde vært hjemme og i jobb de tre ukene, men de fleste gikk nok i minus i forhold til å være på jobb.

Jeg husker ikke satsene, men jeg kan finne ut av det for deg hvis du vil? Jeg har fortsatt papirene her et sted, etter at jeg var på kurs tidligere i år.

Veldig gjerne, hvis du gidder! Jeg har i første omgang fått innkalling til rekrutteringsmøte, men regner med at jeg må fortsette. Jeg har foreløpig ingen barn, men ganske mye i faste utgifter, så jeg håper ihvertfall at jeg rekker å spare opp før jeg må inn. Men det du skriver virker jo ikke så gærent, jeg kan godt stille opp jeg, bare jeg ikke får økonomiske problemer av det og må stille på Luksusfellen neste år.

Jeg liker virkelig ikke å syte over å bidra, så det skal sikkert ordne seg dette, men jeg ble bittelitt overrasket da jeg ble innkalt når jeg allerede har vært i militæret for mange år siden. Jeg må visst inn i Sivilforsvaret i tillegg.

Marla Singer er ikke aktiv   Svar med sitat