Vis enkelt innlegg
Gammel 12-10-13, 12:36   #1
IzziCreo
#IsItOctoberYet?!
 
IzziCreo sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.384
IzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt av
Spørsmål

Når er det best å ta på glasur på sjokoladekaken?

Når er det optimalt å ta på glasuren på sjokoladekaken? Jeg har tenkt at det er når kaken er lunken, men sliter litt med å finne ut hvor lunken Eller kanskje jeg tar helt feil? Bør den være varm? I såfall hvor varm? Min erfaring er at hvis den blir for kald så er glasuren vanskelig å få glatt å fin, samt at pynten ikke henger så fint på.

Så hvor lenge lar dere langpannen stå før dere smører på glasuren?

__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo
IzziCreo er ikke aktiv   Svar med sitat