Sv: Hvor kjøper jeg filodeig?
Opprinnelig lagt inn av Harriet Vane, her.
Jeg bruker kjøttdeig (kylling, svin) eller kyllingfilet i bittesmå biter som jeg krydrer med fiskesaus, chilisaus, soyasaus og østerssaus. Jeg bruker finsnittet kål (bruker mandolin), hakket løk eller vårløk, paprika, risnudler, bønnespirer, og det jeg skulle ha i kjøleskapet som jeg vil bruke. Jeg blander sammen til en velsmakende blanding og klipper filoflakene i to. Legger en stor spiseskje med fyll nederst. Bretter opp, inn på hver side, og ruller helt opp. Pensler kanskje med egg i enden, men som oftest steker jeg de bare med skjøten ned først. Steker etterhvert som jeg lager og legger på rist så de kan dryppe av seg.
Risnudler har jeg ikke kjøpt....filler. Får jeg det i vanlige butikker? (Mener jeg har sett det)
Men friterer du, eller steker du?
__________________
Tvillinggutter 2010
|