Vis enkelt innlegg
Gammel 31-10-13, 12:21   #6
Harriet Vane
Epikur
 
Harriet Vane sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 26.796
Blogginnlegg: 440
Harriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvordan tilberede andebryst

Skjær et rutemønster på fettsiden, men ikke i kjøttet. Gni brystene godt inn med salt og pepper. Stek andebrystene med skinnsiden ned i en varm panne på middels varme i ca.8-10 minutter, til skinnet er sprøtt. Snu brystene og stek ytterligere i noen minutter. Øs over stekesjy av og til. Ta andebrystene ut av pannen og la de hvile.

Det må absolutt ikke!!!! være gjennomstekt, for da kunne du like gjerne kjøpt et stykke frossen okselever.

Denne guiden viser hvordan Sjuve gjør det og jeg gjør det på samme måte.

http://www.klikk.no/mat/spise/article574656.ece

Jeg liker å ha en litt søt saus til, stekesjy kokt inn med portvin, fiken og honning og blanket med smør. Dessuten synes jeg at en sellerorot/mandelpotetmos og glaserte grønnsaker eller rosenkål stekt med smør, valnøtter, bacon og tynne striper av aprikos.

__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
Harriet Vane er ikke aktiv   Svar med sitat