Vis enkelt innlegg
Gammel 07-10-06, 17:07   #2
Observatøren
Bør lage seg en tittel selv
 
Observatøren sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 9.728
Blogginnlegg: 23
Observatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt av
Standard

Sv: Ideer til en reinkjøttgryte?

Reinsdyr er ganske kjedelig kjøtt, synes jeg, så det å vri det over i en indisk gryte, kan bli interessant. Siden det er svært magert, bør det være fylde i sausen, men det vanskelige er vel å ikke la krydder overdøve kjøttsmaken.

Einerbær, rosmarin, merian, timian og estragon har vi prøvd med godt resultat. En god rødvinsaus kan også gjøre susen.

Ribbeina bruker jeg som regel til å lage kraft av.

__________________
08.05 | 06.12
Observatøren er ikke aktiv   Svar med sitat