Sv: Irmas kokebok (med bilder)
Takk kie! Tror jeg forsto det nå.
I dag laget jeg rislapper fra rester av risgrøt som vi laget tidligere i uka. Det er sikkert 10 år siden jeg laget rislapper sist, og det var utrolig godt. Når det gjelder vafler, pannekaker, rislapper og lignende bruker jeg aldri oppskrift. Jeg slumper, og oppskriften blir deretter.
Rislapper
rester av risgrøt
egg (2-3 stk)
melk
mel
vaniljesukker
sukker
litt smeltet smør evt flytende smør
Rør egg inn i risgrøten. Ha oppi melk, såpass at røren blir ganske flytende. Rør inn litt flytende smør, sukker og vaniljesukker, og såpass med mel at den blir tykkere. Omtrent som pannekakerøre (når man ser bort i fra riskornene) – muligens noe tykkere.

__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008
Sist redigert av Irma : 11-05-07 kl 20:17.
|