Vis enkelt innlegg
Gammel 27-12-13, 21:54   #18
Mrs. Longbottom
Keep calm and trot on
 
Mrs. Longbottom sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
Mrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de flesteMrs. Longbottom er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Stuffing eller ikke?

Jeg har sluttet å stuffe kalkunen, men lager nydelig stuffing av ristet brød i terninger, løk, smør, egg, tørkede tranebær og kanskje litt mandler. Krydrer med masse salve, merian, oregano, litt rosmarin og urtesalt. Har i kalkunkraft fra fjorårets kalkun og en god splash sherry. Dette former jeg til små boller, , og steker i ovnen til de blir sprø oppå. Deilig, og et absolutt must til kalkunen.

__________________
Snupsen -05 og Rusket -10
Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs

Sist redigert av Mrs. Longbottom : 27-12-13 kl 22:21.
Mrs. Longbottom er ikke aktiv   Svar med sitat