Sv: Lavkarboprodukter
Lavkarbo er og bør være på vei ut. Blodårene på lavkarberne er klogget igjen av egg og bacon, og ingen er tjent med å spise så mye animalsk fett. Hjerteinfarkt er ingen spøk. http://www.nrk.no/livsstil/slar-lavk...ige-1.11160407
I tillegg er det forkastelig at en ganske liten gruppe mennesker i verdens sammenheng skal spise alle proteinene, mens Asia og Afrika sitter igjen med karbene.
Jeg tror som konsulenten at effekten av lavkarbo (vektmessig, inni årene er en annen sak) kommer fra hva man ikke spiser. Dersom man for enkelhets skyld dropper alle karber, så blir det jo mindre boller, hvit pasta og loff. Men det er jo ren kunnskapsløshet, etter min mening, å droppe poteter fordi chips er usunt, droppe grovbrød fordi loff er usunt osv. Lage kunstig lavkarboversjoner av karbomat er jeg veldig skeptisk til. Lavkarbochips? Lavkarboboller?
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|