Sv: Mat fra fryseboksen-tråden
Vi har en god del kylling og laks i fryseren, og det tenker jeg at jeg skal fokusere på å få brukt av i tiden som kommer i stede for å handle inn nytt. I tillegg har jeg minst to skrog av Stangekylling liggende i fryseren som jeg vil koke kraft på. Jeg har rett og slett glemt at jeg hadde dem liggende. Hvor lenge kan kylling ligge i fryseren (dypfryser) før kjøttet blir dårlig?
Vi har også ymse middagsrester liggende, men jeg har dessverre mistet oversikten. Jeg tror rett og slett jeg må rydde i fryseren og få meg god oversikt - den er virkelig full. Da tenker jeg å gjøre det samme som jeg har gjort med kjøleskapet; ha en egen hylle (kurv i fryseren) til restemat. En egen hylle med bare middagsrester i kjøleskapet gir meg mye bedre oversikt og har ført til at vi stort sett får brukt opp restene nå. Før kastet vi dessverre mye fordi vi mistet oversikten.
__________________
2010 2012
|