Vis enkelt innlegg
Gammel 10-01-14, 10:31   #1
Ruslebiffen
biffvase
 
Ruslebiffen sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 2.855
Ruslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt likt
Standard

Sv: Mat fra fryseboksen-tråden

Vi har en god del kylling og laks i fryseren, og det tenker jeg at jeg skal fokusere på å få brukt av i tiden som kommer i stede for å handle inn nytt. I tillegg har jeg minst to skrog av Stangekylling liggende i fryseren som jeg vil koke kraft på. Jeg har rett og slett glemt at jeg hadde dem liggende. Hvor lenge kan kylling ligge i fryseren (dypfryser) før kjøttet blir dårlig?

Vi har også ymse middagsrester liggende, men jeg har dessverre mistet oversikten. Jeg tror rett og slett jeg må rydde i fryseren og få meg god oversikt - den er virkelig full. Da tenker jeg å gjøre det samme som jeg har gjort med kjøleskapet; ha en egen hylle (kurv i fryseren) til restemat. En egen hylle med bare middagsrester i kjøleskapet gir meg mye bedre oversikt og har ført til at vi stort sett får brukt opp restene nå. Før kastet vi dessverre mye fordi vi mistet oversikten.

__________________
2010 2012
Ruslebiffen er ikke aktiv   Svar med sitat