Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-14, 11:55   #4
Syrin
Med tommestokk i veska
 
Syrin sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
Syrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Meltyper og baketips gluten- og melkefri mat (Matkjemi)

Eg burde bake meir, men har da litt erfaring. Har brukt mykje Toro fin og Semper sine blandingar. Eg har unngått Toro kakemiks, for jentungen stig så vanvittig i blodsukker på det (har diabetes). Kva er fordelen med kakemiksen? Blir det bedre kaker med denne enn med glutenfri lys blanding?

Eg har, som HI brukt egg, men også feite melkeprodukt til å få ferdig produkt meir saftig. Nå utgår jo creme fraiche og slikt i denne tråden, men nevner det nå. Eg har blanda erfaring med å bake børd, men har hatt best erfaring med Toro sine blandingar, og Semper sitt landbrød.

Går det an å lage boller med sprøytepose forresten?

__________________
Jente 2003 og gut 2005
Syrin er ikke aktiv   Svar med sitat