Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-14, 13:57   #7
IzziCreo
#IsItOctoberYet?!
 
IzziCreo sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.393
IzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt av
Standard

Sv: Meltyper og baketips gluten- og melkefri mat (Matkjemi)

Henger også her Ble også fascinert av bollelaging i sprøytepose. Jeg får liksom ikke det til å stemme Men nå er jeg ny i baking-med-annet-enn-hvetemel, så det er helt sikkert derfor. Jeg bruker endel Fiberfin i baksten, for å få deigen grovere. Den mener jeg er glutenfri (jeg tåler gluten, men ikke hvete, bygg og rug så derfor er jeg ikke like drillet i glutenfritt).

Ser at Toro, Semper og Schar blir nevnt her. Kanskje greit å kunne nevne hvis man har d¨rlig erfaring med noen produkter også?

__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo
IzziCreo er ikke aktiv   Svar med sitat