Vis enkelt innlegg
Gammel 23-02-14, 21:27   #8
Timar
Klar
 
Timar sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Sentralt
Innlegg: 10.825
Blogginnlegg: 56
Timar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt av
Standard

Sv: Bake muffins i dag, servere i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden?

Jeg fikk tips om å bruke kefir/surmelk i muffins, så holder de seg saftige mye lenger. Jeg bruker det i sjokoladekake, og de kakene blir jo bare bedre og bedre jo eldre de blir (antagelig inntil et visst punkt, men da er kaka gjerne oppspist )

Timar er ikke aktiv   Svar med sitat