Sv: Eltefrie brød for dummies
Opprinnelig lagt inn av Tallulah, her.
legg plast over, sett den på kjøkkenbenken og glem den til i morgen tidlig. Jeg tok nok mel til at den ikke var flytende først, men mer som en litt klissete, tykk grøt som ikke fløt utover.
Den hever saaaaaakte, så jeg var ganske bekymret første gang jeg bakte. Den så kliss (haha) maken ut etter 12 timer, men etter 18 hadde den flytt utover og hevet en del.
Sånn opplevde jeg det og de første gangene, tenkte at dette kan da umulig stemme. Men det begynner å boble godt etterhvert og selv om den ikke alltid vokser så mye, så ser man tydelig at det foregår en prosess, og helt plutselig vokser den til litt.
__________________
Dåtten ♥ 2006, Fjåtten ♥ 2008 & Lyn fra klar himmel ♥ 2018
Some people just need a high-five. In the face. With a chair.
|