Vis enkelt innlegg
Gammel 18-05-07, 16:23   #143
Irma
Ekvilist
 
Irma sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.117
Blogginnlegg: 25
Irma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Irmas kokebok (med bilder)

Denne ukens suppe ble:

Mulligatawnysuppe

2 løk, skrelt
2 epler, Granny smith, skrelt og uten kjerner
2 ss mild madrasskarri
2 ss sterk madrasskarri
4 ss mel
7 dl kyllingkraft
kyllingkjøtt (vi brukte 1 stor kyllingfilét, lett stekt i småbiter)
3 dl fløte (vi brukte matfløte)
salt og pepper
saften av en sitron
evt bladpersille
smør til steking

  • Hakk løk og epler, og stek det på høy varme i en kasserolle. Ha i karri, fres alt på sterk varme til det nesten svir seg. Ha i mel og la det frese i ytterligere 2 min. Tilsett kyllingkraften og bland godt.
  • La suppen koke i ca 20 minutter. Kjør alt i foodprosessor, eller bruk en stavmikser i kasserollen.
  • Kok så alt opp med fløte, og la det småkoke i 10 minutter. Ha i oppskåret kyllingkjøtt. Smak til med salt, sitron og pepper. Suppen kan evt serveres med ris. Strø hakket bladpersille på toppen.

__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008
Irma er ikke aktiv   Svar med sitat