Vis enkelt innlegg
Gammel 17-09-06, 13:44   #9
Irma
Ekvilist
 
Irma sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.117
Blogginnlegg: 25
Irma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Jeg har hørt at man skal ta et og et "krydderstrå" innimellom, ikke store klaser. Altså tynne den ut etterhvert som man bruker den. I sommer har vi plantet krydderurtene i en krukke ute, og de fleste har stortrivdes og vokst. Ellers kan de altså fryses i olje eller vann/isbiter. I en krydderurtbok jeg har står det at smaken bevares bedre i olje, i tillegg til at den ikke stivner helt - og man kan da skrape av det man trenger etterhvert.

Irma er ikke aktiv   Svar med sitat