Vis enkelt innlegg
Gammel 09-06-14, 20:26   #2
Lisa
anglofil
 
Lisa sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 6.589
Lisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Mat glemt på benken: OK eller ikke

Opprinnelig lagt inn av Floksa, her.

Nettopp. Mat fra mitt eget kjøkken som jeg vet all historie med, har jeg ingen problemer med å spise om den har stått over natta.

Feks har vi nå i frysen kjøtt som dessverre () ble stående en dag for lenge på slakteriet. Dermed er holdbarheten etter tining vesentlig redusert og de kan kun ligge over natten i kjøleskap. På benken surner det over natten. Normalt tiner vi kjøttdeig på benken fra rundt kl 21 dagen før til middagen lages i 16 tiden dagen etter.

Mat hos andre, der jeg ikke kjenner historien, ville jeg ikke spist noe slikt, uten å ha spurt huseier. Og evt silt infoen litt etter hvem vi var hos

Hvorfor så lang tid til tining Floksa? Er det store mengder? Jeg tiner over natta men legger kjøtt i kjøleskapet på morgenen og tar ut igjen til middag.

__________________
"Try Again, Fail Again, Fail Better" (Samuel Beckett)
Lisa er ikke aktiv   Svar med sitat