Sv: Mat glemt på benken: OK eller ikke
Opprinnelig lagt inn av Floksa, her.
Nettopp. Mat fra mitt eget kjøkken som jeg vet all historie med, har jeg ingen problemer med å spise om den har stått over natta.
Feks har vi nå i frysen kjøtt som dessverre ( ) ble stående en dag for lenge på slakteriet. Dermed er holdbarheten etter tining vesentlig redusert og de kan kun ligge over natten i kjøleskap. På benken surner det over natten. Normalt tiner vi kjøttdeig på benken fra rundt kl 21 dagen før til middagen lages i 16 tiden dagen etter.
Mat hos andre, der jeg ikke kjenner historien, ville jeg ikke spist noe slikt, uten å ha spurt huseier. Og evt silt infoen litt etter hvem vi var hos 
Hvorfor så lang tid til tining Floksa? Er det store mengder? Jeg tiner over natta men legger kjøtt i kjøleskapet på morgenen og tar ut igjen til middag.
__________________
"Try Again, Fail Again, Fail Better" (Samuel Beckett)
|