Sv: Hva gjør du for å holde matbudsjettet nede?
Opprinnelig lagt inn av Teofelia, her.
Nærbutikken vår har kjøtt- og fiskedisk. Jeg sier ikke mer.
Også kunne det ikke falle meg inn å kjøpe basisprodukter på Rema og bare handle kjøtt og fisk på nærbutikken; da risikerer jeg jo at den går under, eller begrenser utvalget, eller blir en Rema. Nei, jeg støtter opp om butikken vår, som er en av byens bedre og håper den varer i 100 år, minst.
Slik er det hos oss også.
I begrepet ordentlig mat legger jeg bl.a. rene råvarer, lite "fyllmasse". Økologisk. Men ja - det hender en sjelden gang at jeg handler melk og basisvarer hos Rema. Eller i Sverige hvis vi tilfeldigvis er der, jeg anser bunkring av basisvarer på Harrytur som mer lønnsomt en bunkring av kyllingfilet (som jeg uansett ikke spiser) eller eksklusivt kjøtt og indrefilet.
|