Sv: Tar du i rå kylling med hendene?
Opprinnelig lagt inn av him, her.
(Jeg stiller tydeligvis samme spørsmål til alle ) Og da unngår du også kylling av type Stange? Og hva med kalkun? Er det noen som vet noe om produksjonen på kalkun, samme folkene som produserer kylling, eller?
Problemene er de samme for kalkun.
Stange er ut, Holtet er under lupen, men jeg tror den også havner utenfor. (her hos oss altså)
Nå er det ikke antibiotiksresistens som gujør at vi velger bort kylling, men mekanismene bak. Årsaken til at de må fôres med nasarin (som da noen mener egentlig er saltvann og andre mener er antibiotika, alt etter hvilken leir du spør.). Dyrevelferden. Det faktum at de vokser helt usannsynlig fort og fôres kun på kraftfôr.
Vi spiser storfe, småfe, svin og torsk.
Alt kjøtt vi spiser er hjemmelaget, også svin. Jeg spiser ikke svin kjøpt i butikk.
__________________
F-I-R-E
Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
|