Hva skal jeg servere?
Jeg har invitert de aller beste vennene våre til en noget forsinket feiring av rund bursdag til helgen, og blir ikke enig med meg selv hva jeg skal servere, en fleretters middag eller en buffèt med masse gode småretter.
Følgende ligger til grunn:
-10-15 gjester
-Uformelt
-Jeg liker å lage mat, og bruker gjerne masse tid på det
-Har ikke serveringshjelp
-Ikke fisk/skalldyr
-Har god plass til tillaging og servering av både buffèt og flerretters.
Kjør debatt.
Edit: Legger meny ut her etterhvert som jeg bestemmer meg hva jeg skal lage 
Kjøtt:
Santa Kristinaskinke
Santa kristina spekepølse
Kjøttboller med chili, koriander og rødløk
Noen slags spyd med kjøtt, kylling?
Badsturøkt reinsdyrlår
Roastbeef
Chilipølser i en litt sterk tomatsaus
Grønnsaker:
Carpaccio av polkabeter
Duxelletomater
Marinerte grønnsaker (tomberries, sukkererter, gulrot, minipurre, paprika, rødløk, reddik ?)
Gnocchi av mandelpotet med salviesmør
Saus/dressing:
Estragonmajones
Aioli?
Røbetetzatsiki
Div:
Vaktelegg i miniskall, spinatkrem i bunnen av skallet
Eggerøre
Et par oster, rosegelè, bakte fikner
Brød o.l :
Foccaccia
Rugkjeks med havsalt/rugkjeksgrissini
Dessert:
Sjokolademoussekake med friske bær/frukt
Hjemmelaget konfekt
__________________
I'm happy, hope you're happy too
Sist redigert av Nextlife : 20-09-14 kl 07:34.
Årsak: Legger til meny etterhvert som den utvikles
|