Vis enkelt innlegg
Gammel 27-10-14, 16:43   #16
m^2
Bør lage seg en tittel selv
 
m^2 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.941
Blogginnlegg: 122
m^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Har du latt håret bli grått?

Opprinnelig lagt inn av Tallulah, her.

Man trenger jo ikke stoppe cold turkey heller da. Det går jo an å stripe det og gjøre overgangen helt anderledes enn det hun på bildene har valgt.

Hun på bildet har valgt å gjøre det sånn fordi hun og "de fleste" som er på samme forum som henne, mener at når man farger og striper i overgangsperioden, vil dette gjøre det grå håret gult/oransje i lengden, fordi fargen sitter så veldig igjen i grått hår. Og at dette faktisk er enda styggere, og gjør overgangen mer langvarig. Derfor cold turkey, også heller bruke remedier til å få dempet innfargingen i håret - slik dere ser i stadium 3 (jeg er på samme spare-til-grått-hår-forum som henne )

m^2 er ikke aktiv   Svar med sitat