Vis enkelt innlegg
Gammel 24-11-14, 03:58   #14
frukt
finner ut av mye
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Innlegg: 24.293
Blogginnlegg: 264
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: Melkefri risgrøt

Opprinnelig lagt inn av Acino, her.

Mon tro om den kanskje fåes kjøpt i Sverige da - jeg og Klumpen skal på en liten harrytur snart(egentlig ikke primært for å handle, det er bare bonusen), skal se etter litt slikt da.

Hvorfor blander du forresten, er det ulike typer?

I samme runde; hva bruker dere istedenfor kremfløte når dere skal ta grøten videre til riskrem? Det er ikke sikkert det er nødvendig; det er så liten mengde som konsumeres da men greit å ha kunnskap på lur.

Kokosmelk på boks er det mye fett i, og den er ikke tyntflytende som kumelk. Den på bildet er akkurat som kumelk, bare at den er laget av kokos så klart. Jeg syns det kan bli litt vel fett med bare boksemelk, og man trenger jo en del melk til grøt, og den på kartong er mye billigere. :-)

Til krem bruker jeg å piske kremen fra en boks kokosmelk. Men i Norge får man jo kjøpt jo green visp for eksempel, og det fungerer veldig bra. Kokoskrem kan være litt vanskelig å få til ...

__________________
"Beware of looking for goals: look for a way of life.
Decide how you want to live
and then see what you can do to make a living within that way of life."
- Hunter S. Thompson
frukt er ikke aktiv   Svar med sitat