Vis enkelt innlegg
Gammel 30-12-14, 07:47   #1
Mrs. S
Bør lage seg en tittel selv
 
Mrs. S sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2011
Innlegg: 1.648
Mrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Steke to ting i stekeovnen samtidig

Tar denne i egen tråd, ikke kalkuntråden.

Jeg har vært uheldig og fått bittesmå poteter i farten. Det er ikke noe å skrelle, det er tommelfingerlange poteter. Jeg har servert små poteter delt i to og penslet med olje og krydder før. Så stekt de i langpanne. Det er veldig godt og fint til selskap.

Men når jeg steker noe i stekeovnen samtidig - som kalkun for eksempel. Har dere noen råd? Blir de stekt på nederste rille sammen med kalkunen, slik at jeg bare gir de en rask grilling mens kalkunen hviler på benken? Skal jeg beregne like lang tid, mer tid, mindre tid?

Mrs. S er ikke aktiv   Svar med sitat